Højvangen 12C, 8700 Horsens

MODERNISERET OG VELHOLDT VILLA I HØJVANGSKVARTERET

Fantastisk beliggenhed i byens meget populære højvangskvarter. Her kan I bo roligt på et lukket vænge, tæt på naturen og i trygge omgivelser for jeres børn. Via stisystemer er der adgang til Højvangskolen, daginstitutioner, vuggestue og idrætsanlæg med sportshal. For den aktive familie er området ideelt. Her venter cykel- , gå- eller løbeture langs den smukke natur ved Bollerstien, der løber langs fjorden og fører jer videre til Boller Skov og Slotspark. Der er nem adgang til motorvej E45 i flere retninger og den offentlige trafik er lige for enden af stamvejen, hvor både bybus og rutebil kan benyttes.

Villaen er løbende renoveret og moderniseret og fremtræder i flot og indflytningsklar stand. Villaen kan blandt andet prale af vedligeholdelsesfri beklædning på gavle, træ-alu vinduer med 3-lags glas, nyere fjernvarmeinstallation og nyere lofter med spots. Derudover er det flotte IKEA køkken i hvid højglans udskiftet i 2009. Udover den 117 m2 velholdte villa, forkæles I med en hyggelig lukket baghave, hvor børnene kan udfolde sig med boldspil og leg på den store græsplæne. Moderniseringen omfatter ligeledes en flot træterrasse med glasværn, hvor familie og venner kan samles til grill og hyggelige stunder. Derudover en carport samt flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer.

I bliver budt velkommen i entréen med adgang til bryggers. Boligens hjerterum er det flotte klinkebelagt køkken-alrum med plads til spiseafdeling og udgang til den skønne træterrasse samt en ældre udestue. Stueplan er endvidere indrettet med et pænt badeværelse med bruseniche samt et godt værelse med skabe. Via den flotte nymalede trappe kommer man op til overetagen, der byder på loft til kip og synlige hanebånd. Den hyggelige stue har stort vinduesparti med udsigt mod haven. Desuden soveværelse med tilhørende walk-in closet.

Vi glæder os til at fremvise denne flotte villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.