Silkeborgvej 221B, 8700 Horsens

MODERNISERET VILLA I LUND

OMRÅDET
Med en fantastisk central beliggenhed i landsbyen Lund står denne villa klar til ny ejer. Lund er en by i positiv udvikling med alle hverdagens fornødenheder helt tæt på. Både daginstitution med vuggestue og børnehave, dagpleje, indkøbsmuligheder samt idræts- og foreningsliv ligger i gåafstand fra ejendommen og Lundskolen tilbyder klassetrin fra 0-9 klassetrin. For den aktive familie er området ideelt - her venter cykel- , gå- eller løbeture i Provstlund Skov. Der er nem og hurtig adgang til motorvej E45 og Horsens midtby ligger blot 10 min kørsel fra ejendommen.

EJENDOMMEN
Villaen ligger på en grund, hvor haven primært består af en græsplæne og som er nem at holde. Den flisebelagte terrasse, der vender mod vest kan tilgås direkte fra husets stue. Her kan man nyde eftermiddags- og aftensolen og udsigten til et grønt område, som ejes sammen med 2 naboer. Dermed får I masser af luft omkring huset og det grønne område indbyder til både leg og boldspil. Huset er moderniseret med helt nye gipslofter i stuen, nyere gæstetoilet, badeværelse og gulve. Vordingborg køkkenet er fra 2011 og vinduer samt døre er skiftet i 2013. Derudover får I en nyere opført carport samt god mulighed for parkering foran huset.

INDRETNINGEN
Bag hoveddøren venter der jer et indflytningsklar hjem med en veludnyttet planløsning, der byder på et godt bryggers med skabsvæg samt plads til vaskesøjle, nydeligt køkken, et soveværelse, to gode værelser til glæde for både de små børn og teenageren, en dejlig stor stue med god plads til spisebordet og sofagruppen samt gæstetoilet og et badeværelse med separat bruseniche. Huset er lige til at flytte ind i. Det bliver ikke bedre. Her vil I ganske enkelt elske, at bo.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.