Majalle 43, 8700 Horsens

VILLA I TORSTED TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE

Velkommen til denne rummelige og velholdte villa beliggende i det eftertragtede Torsted. Villaen ligger på et fredeligt og lukket vænge med gode stisystemer til den populære Østerhåbsskole, Torsted hallen, børnehave samt indkøbsmuligheder. Ejendommens placering giver dig kort afstand til E45 og gode busforbindelser tager dig til Horsens centrum. Her er altså alt hvad man skal bruge i hverdagen og ikke mindst masser af boligkvadratmeter til den pladskrævende familie.

Såvel ude som inde får I masser af albuerum. Villaen har en spændende planløsning fordelt på to etager og de 234 kvadratmeter byder på alverdens muligheder. Her får I en familievenlig bolig med nyere vinduer fra 2007/2014 og Vordingborg køkken fra 2009. I forkæles ligeledes med en præsentabel indkørsel med plads til flere køretøjer samt en 47 kvadratmeter garage. Ejendommen har en velanlagt have med træer og buske der kan forsyne dig med bær og frugter. Den fantastiske træterasse med flere skønne kroge kan tilgås fra huset både mod øst og syd - her kan I nyde alle solens timer og oasen indbyder både til grillhygge og afslapning.

Indenfor er villaen funktionelt indrettet og byder på et rummeligt bryggers med skabsplads og håndvask. Køkkenet er et samtalekøkken, for der er plads til at være her uden at I træder hinanden over tæerne, og her er endda god plads, hvor morgenmaden kan indtages eller lektierne kan laves i samarbejde med køkkenchefen. I perfekt forening med køkkenet har I plads til større selskaber i køkkenalrummet, hvor de store vinduespartier bidrager til et fantastisk lysindfald. Herudover rummer husets stueplan 3 værelser, en fordelingsgang, badeværelse med bruseniche og badekar samt gæstetoilet. Derudover entre og mindre gang.

1. salen byder på en charmerende opholdsstue med synlige hanebåndsspær, ovenlysvinduer og højt til loftet. Her får I 2 gode børneværelser og et stort soveværelse. Fra stuen på 1. sal har I mulighed for at nyde aftensolen og udsigten fra den vestvendte altan.

Alt i alt en rummelig og energivenlig villa til en attraktiv pris, som vil kunne danne de gode trygge rammer for den pladskrævende familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.