Bjerrevej 16, 8700 Horsens

CENTRALT BELIGGENDE VILLA MED PARKOMRÅDE I BAGHAVEN

Velkommen til denne skønne villa beliggende på den nederste del af Bjerrevej, centralt i Horsens. I baghaven venter Bakkelunden - et nyt rekreativt parkområde med et kuperet landskab samt områder til leg og aktiviteter. Den centrale beliggenhed giver dig nem adgang til alle byens faciliteter samt skole og indkøbsmuligheder. Huset ligger desuden meget tæt på Bollerstien og der er ti minutters gang til gågaden i Horsens. En perfekt kombination af byliv og natur.

Denne ældre, charmerende og klassiske villa med rødt tegltag er opført i 1931 og fremstår i særdeles fin stand. Vinduer og døre er udskiftet i 2007 og 1. salen er totalrenoveret i henholdsvis 2017 og 2021 med tilførsel af nyt bad, fyrretræsgulve samt efterisolering af vægge. Udover de 147 etagemeter, som er yderst vedligeholdt og lige til at flytte ind i, forkæles I med flere gode udhuse, der giver rig plads til at dyrke hobbylivet og sysle med projekter i værkstedet. Grunden byder ligeledes på et hyggeligt sydvestvendt terrassemiljø, så I kan nyde solen og haven indbyder til aktiviteter og børneleg med både gyngestativ og legehus. Derudover en indkørsel med gode parkeringsmuligheder samt carport.

Bag hoveddøren bliver I budt velkommen i den indbydende hall, hvor der er plads til at hænge jakken og sætte fodtøjet. Stueplan byder på køkken opført i et tidløst design samt en rummelig stue med udsigt til det rekreative område for enden af haven - her har I plads til både sofaarrangement og spisegæster. På 1. salen får I to store værelser med loft til kip og fritlagte bjælker, hvoraf det ene værelse har hems med plads til en seng, et lækkert badeværelse med gulvvarme samt en hyggelig krog i den udnyttede skunk. De resterende kvadratmeter forefindes i kælderen og byder på villaens store badeværelse med gulvvarme, et fantastisk multirum velegnet til kreative aktiviteter og et velindrettet bryggers med udgang til haven.

Alt i alt en indflytningsklar villa til en attraktiv pris, centralt beliggende og tæt på grønne områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.