Åvej 6, Hammersholm, 8700 Horsens

LYST OG HØJT TIL LOFTET MED NATUREN SOM NABO

Velkommen til denne lækre og lyse villa beliggende på grænsen mellem by og natur i den nordlige del af Horsens tæt på Nørrestrand. Ejendommens placering giver dig kort afstand til Forum Horsens, som byder på alverdens kulturelle oplevelser samt CASA Arena og Aqua Forum. Derudover får du nem adgang til indkøbsmuligheder, skole, vuggestue og børnehave. E45 ligger blot 7 minutters kørsel herfra og bussen samler dig op lige uden for døren.

Naturen er tæt på i hverdagen, hvor gæs og svaner trækker hen over haven - af og til ses også egern udenfor vinduerne. Der er adgang til det store naturområde Nørrestrand fra Åvej og via stisystemerne kan I gå op til områderne med vilde heste og højlandskvæg - eller helt ud til Stensballe.

Ejendommen fremstår som ny og har en veludnyttet planløsning med højt til loftet og maksimal pladsudnyttelse. Indbyggede skabe og vinklede vægge giver god rumfornemmelse og ekstra plads. Udover den 147 kvadratmeter moderne villa, forkæles I med en 47 kvadratmeter garage med direkte adgang til huset. Garagen er i dag udstyret med to disponible værelser, men skillevæggene kan nemt fjernes og garagen genetableres.

Haven kræver minimum af vedligeholdelse og byder på en sydvestvendt terrasse samt en mindre græsplæne. Derudover en flisebelagt indkørsel med plads til parkering.

I bliver budt velkommen i den rummelige entré med indbyggede skabe. Køkkenet er opført i et tidløst design i stilrene materialer med direkte adgang til viktualierum og ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue, hvor I har plads til både sofaarrangement og spisegæster. Glaspartier mod øst og syd sikrer masser af lys på alle årstider og huset er udstyret med flere terrassedøre, som gør det nemt at lukke frisk luft ind eller træde ud i haven. De resterende kvadratmeter forefindes på to gode børneværelser, soveværelse med indbyggede skabe samt 2 badeværelser med bruseniche. Der er gulvvarme i alle rum og så er der etableret fibernet på adressen.

Alt i alt en lækker villa til en attraktiv pris, som vil kunne danne de gode rammer for førstegangskøberen eller familien, der ønsker at bo tæt på skøn natur med nem adgang til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.