Rosenvænget 20, 8700 Horsens

FAMILIEVILLA PÅ STOR GRUND I DAGNÆS

De dejligste rammer for jer og jeres børn!

Er I en børnefamilie på boligjagt, og har I et ønske om at finde en rummelig bolig til en overkommelig pris? Eller hører I måske til de unge førstegangskøbere, der drømmer om at blive husejere, få egen have og god plads til fremtidsplanerne? Uanset hvem I er, kan Rosenvænget 20 meget vel blive her, hvor I sætter et skønt punktum for boligjagten.

I bosætter Jer i en bolig nær alle hverdagens fornødenheder. Nær adressen tilbydes blandt andet flere indkøbsmuligheder, frisør, tandlæge og fitness. Ungerne har blot få hundrede meter til skole, børnehave og SFO. De er tilmed nær idrætsfaciliteter på Dagnæs Stadion og I får hurtig og nem adgang til offentlig transport samt motorvej E45.

I overtager en villa, der er løbende vedligeholdt med blandt andet nyere tag fra 2015 og nyere vinduer og døre flere steder. Boligen har ikke mindre end 7 værelser med mulighed for sammenlægning, hvis I ikke har brug for alle de mange værelser, der venter jer. Boligen kan prale af alt fra fibernet til gulvvarme i stort set hele huset.

Fra bryggerset folder stueplanet sig ud med et pænt køkkenalrum og stue i én kombination, hvorfra I har udgang til den overdækkede terrasse. I den ene ende af huset finder I soveværelse og kontor - fra stuen via en fordelergang med adgang til badeværelset, finder I husets øvrige 5 værelser samt gæstetoilet.

Endnu mere plads venter udenfor, hvor haven inviterer på hygge og samvær. Her møder I et udendørs sydvendt paradis for både store og små, for haven er indrettet med en enorm græsplæne til boldspillene og de skønneste terrassemiljøer. Der er altså lagt op til et udeliv med alt fra grillhygge på de enormt hyggelige terrasser til snobrødsbagning på lune efterårsdage. Haven kræver minimal vedligeholdelse og bækkens dejlige rislen bidrager til den ekstra hygge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.