Højvangen 22, 8700 Horsens

SKØN VILLA I DET ATTRAKTIVE HØJVANGSKVARTER

OMRÅDET
Fantastisk beliggenhed i, et for byen meget populært kvarter. Her kan I bo roligt på et lukket vænge, tæt på naturen og i trygge omgivelser for jeres børn. Via stisystemer er der adgang til Højvangskolen, daginstitutioner, vuggestue og sportshal. For den aktive familie er området ideelt. Her venter cykel- , gå- eller løbeture langs den smukke natur ved Bollerstien, der løber langs fjorden og fører jer videre til Boller Skov og Slotspark. Der er nem adgang til motorvej E45 i flere retninger og den offentlige trafik er lige for enden af stamvejen, hvor både bybus og rutebil kan benyttes.

EJENDOMMEN
Ejendommen ligger på en grund, hvor haven primært består af en græsplæne, der indbyder til boldspil og leg og som er nem at holde. Højdepunktet udenfor, er dog den fantastiske træterrasse i brasiliansk hårdttræ (ipe). Terrassen, der vender mod syd, er på hele 68 m2 og kan tilgås direkte fra husets stue. Her kan man uforstyrret nyde eftermiddags- og aftensolen og man kan invitere både venner og familie til store sammenkomster. Ejendommen har maghonivinduer af nyere dato og husets tag er renset og malet.

INDRETNINGEN
Bag hoveddøren venter der jer et dejligt hjem med en veludnyttet planløsning, der byder på et godt bryggers med skabsvæg samt plads til vaskesøjle, nydeligt køkken, kontor, et soveværelse med walk-in closet, to store værelser til glæde for både de små børn og teenageren, en dejlig stor stue med god plads til spisebordet og sofagruppen samt et badeværelse med nyere element og separat bruseniche. Alt fremtræder pænt og velholdt - lige til at flytte ind i. Det bliver ikke bedre. Her vil I ganske enkelt elske, at bo. Og så er der etableret fibernet på adressen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.