Bakkevænget 25, Tvingstrup, 8700 Horsens

SKØN MODERNISERET VILLA MED KØKKEN ALRUM

Velkommen til denne indflytningsklare villa i den hyggelige landsby Tvingstrup beliggende tæt på frodige skovarealer. Her venter smukke naturoplevelser og den populære Ginfestival på Serridslevgård er ikke længere væk end end 10 minutter på gåben. Byen har et aktivt foreningsliv og her er tradition for årlige hyggelige sociale arrangementer, såsom sommerfest og Skt. Hans fest. Forsamlingshuset har tradition for ugentlig bankospil og de yngste har glæde af Landsbybørnehaven samt to lokale dagplejere. En by hvor naboskab og sammenhold er i højsædet. I nærområdet Hovedgård har du nem adgang til skole og indkøbsmuligheder. Landevejen bringer dig til Århus på en halv time og køreturen til Horsens kan klares på ti minutter.

Ejendommen fremstår i rigtig fin stand med nyere vinduer og facaderenovering udført i vedligeholdelsesfri materiale. Villaen er gennemgribende moderniseret indenfor de seneste 5 år - lige til at flytte ind i. Udover den 117 kvadratmeter velholdte villa, der har nyere køkken, bryggers, toilet og bad, forkæles I med flere gode udhuse, der giver rig plads til at dyrke hobbylivet og sysle med gør-det-selv-projekter. Grunden byder ligeledes på flere hyggelige terrassemiljøer, så I kan nyde solen hele dagen og haven indbyder til afslapning, grillhygge og børneleg. Derudover en flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer og carport.

Bag hoveddøren venter der jer et dejligt hjem med en veludnyttet planløsning. I bliver budt velkommen i den indbydende entré, der giver jer god plads til at hænge jakken og sætte fodtøjet. Køkkenet er opført i et tidløst design i stilrene materialer og ligger i åben forbindelse med den rummelige stue, hvor I har plads til både sofaarrangement og spisegæster. De resterende kvadratmeter forefindes på et godt bryggers med plads til vaskesøjle, tre gode værelser, et toilet og et lækkert badeværelse med stor bruseniche. Toilet og bad fremtræder med mørke klinker og lyse elementer - begge med gulvvarme. Og så er der etableret fibernet på adressen.

Alt i alt en indflytningsklar villa til en attraktiv pris, som vil kunne danne de skønne rammer for førstegangskøberne eller familien, der ønsker at bo i fredelige omgivelser med bekvem adgang til Hovedgård, Horsens og Århus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.