As Hedegård 85, 7130 Juelsminde

VELHOLDT SOMMERHUS 100 METER FRA VANDET

Velkommen til As Hedegård 85, som er et velholdt sommerhus beliggende i det populære sommerhusområde Hedegård kolonien mellem Horsens og Juelsminde. Huset ligger i et børnevenligt og naturskønt område ca. 100 meter fra vandet. Kolonien As Hedegård er kendetegnet for de fineste badestrande og du har tilmed mulighed for at have en båd liggende ved vandet.

Beliggenheden er lige som de fleste drømmer om: rolig og naturskøn med udsigt til vandet, som indbyder til svømmeture og badning i de blå bølger og livsnyderi i solens skær på den gode badestrand. Nærmiljøet byder på alskens udendørs fornøjelser, såsom det hyggelige havnemiljø i Juelsminde, som lokker med alt fra hyggelige cafeer og iskiosker samt et bredt udsnit af butikker og handlemuligheder. Byen Juelsminde rummer ligeledes en nyanlagt naturlegeplads, hvor børnene har rig mulighed for at udfolde sig.

Du bydes indenfor i entreén med plads til at hænge overtøjet og videre ind i boligens hyggelige køkkenalrum/stue, som har en fantastisk rummelighed med loft til kip. Her er der både spiseplads samt sofahjørne. Fra stuen har I udgang til husets fantastiske delvist overdækket terrasse, som vender perfekt mod syd, så I kan nyde solen hele dagen og herfra har I ligeledes et lille kig til vandet. Her venter Jer mange gode stunder og oasen indbyder til afslapning og grillhygge. Haven består primært af græs og kræver minimal vedligeholdelse. Tilhørende sommerhuset er der et udhus til opbevaring af haveredskaber mv.

Derudover er huset udstyret med 3 gode soverum samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Sommerhuset ligger på lejet grund med en lejekontrakt gældende til 2035.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.