Volderslev Bygade 1, Volderslev, 5260 Odense S

FLOT RØDSTENSVILLA MED EVENTYRLIG HAVE I ODENSE

FLOT RØDSTENSVILLA MED EVENTYRLIG HAVE I ODENSE

Tæt på skov, land og by ligger der en dyrlægebolig fra 1924 blot syv kilometer fra Odense C. Ikke nok med, at huset har historie, så kommer det også med en fortryllende ugeneret have på 2092 kvadratmeter, hvor I er garanteret endeløse hyggelige stunder i godt selskab. Lyder dette som noget for jer? Så lad boligjagten tage jer til Volderslev Bygade nummer 1.

Den hyggelige dyrlægebolig præsenterer sig flot i røde mursten - velbeliggende i haven og pyntet med de fineste, store og små buske og træer, hvor I finder de hyggeligste kroge, en dejlige bålplads og en fantastiske vifte af flora, der emmer af liv.

Når I træder fra haven ind i huset, mødes I af samme eventyrlige følelse, der virkelig forstærkes af husets fine detaljer. For at nævne nogle stykker: den fantastiske trappe fra entréen til 1. salen, de tre stuer en suite, de flotte plankegulve, stukken i den midterste stue, de rustikke brændeovne og mange flere. Husets planløsning giver nogle rummelige, luftige rum og råder over - i stueplanet - to entréer, tre stuer, et spisekøkken, et værelse og et disponibelt rum. På førstesalen finder I endnu en stue, tre værelser og et badeværelse.

Huset er 204 kvadratmeter og giver utrolig mange muligheder for indretningen fordelt på de otte rum; I får plads til spisesal, atelier, hjemmebiograf, børnene og børnebørnene - det er kun fantasien, der sætter grænser for dette eventyrlige hus. Med ejendommen følger der også et udhus/muligt anneks, som ligeså giver nogle gode kvadratmeter til lige netop, hvad I får brug for.

Hjemmet her på Volderslev Bygade ligger ikke langt fra Odense C og endnu tættere på daginstitutioner og skoler begge med en afstand på lige under 2 kilometer og de daglige indkøb kan klares i Netto kun 3 kilometer fra matriklen. Volderslev er et nærværende bylaug, hvor beboerne i Volderslev mødes og kommer hinanden ved.

Jeres næste hjem byder på fabelagtige detaljer indenfor husets fire vægge og eventyrlige omgivelser udenfor dem - i et imødekommende lokalmiljø tæt på storbylivet i Odense. Den charmerende dyrlægebolig fremsætter perfekte omgivelser for en bohemetilværelse i sus og dus.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.