Gyldenløvesgade 9, ST. TH., 5000 Odense C

SKØN 2-VÆRELSES MED ALTAN, CENTRALT I ODENSE C

Vi har nu mulighed for at byde jer velkommen indenfor på adressen Gyldenløvesgade 9, hvor der i stueetagen ligger denne skønne 2-værelses lejlighed. Her kan I se frem til en super central og meget eftertragtet beliggenhed tæt på Odense Centrum og den skønne natur i Sankt Jørgens Park. De 59 kvm egner sig både som førstegangskøb for det unge par, som rummelig bolig for singlen eller som forældrekøb med mulighed for udlejning.

Med nøglerne til denne lejlighed kommer I til at bosætte jer i et attraktivt område og på en rolig vej, der ender ud på den travle Nyborgvej. Lejligheden er beliggende i en flot, rødstensejendom med altan, der peger ud mod det hyggelige, grønne gårdmiljø, hvorfra I kan nyde stilheden og for en kort stund glemme, at I befinder jer i storbyen. I vil her bosætte jer i en god og veldreven ejerforening med hyggelig baggård, cykelkælder, samt vaskekælder med egne maskiner.

I lejligheden venter jer en veldisponeret plantegning, der formår at udnytte de 59 kvm til fulde. Her venter jer en rummelig entré, et badeværelse med separat brus, et dejligt køkken med plads til gode hårde hvidevarer og et skønt lysindfald, en stor stue samt et brugbart værelse med udgang til den store altan. Her kan I se frem til pæne, originale plankegulve og en ny, brandsikret entredør, mens det resterende også fremstår velholdt og indflytningsparat. Med denne plantegning er der mulighed for at leje det ene værelse ud eller indrette de to rum som hhv. soveværelse og stue. Mulighederne er mange!

Med denne beliggenhed er I tæt på det meste - i nærområdet kan I se frem til busforbindelser få hundrede meter væk på Nyborgvej, forskellige butikker og spisesteder, sportsklubber og grønne områder omkring Albaniengen, Munkedammen og den velbesøgte Sankt Jørgens Park. Odense Centrum blot 1,7 km væk byder på både kulturelle og gastronomiske oplevelser samt et levende miljø omkring havnen med både havnebad og andre aktiviteter.

Velkommen til Odense C og denne charmerende lejlighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.