Thune Nielsens Vej 47, Næsby, 5270 Odense N

LYS OG MODERNE MURERMESTERVILLA MED TRE TERRASSER I ODENSE N

På Thune Nielsens Vej 47 findes en flot og gedigen murermestervilla fra 1935, som emmer af kvalitet, funktionalitet og nedtonet elegance, der prydes af hverdags luksus. Her er i sandhed tale om et unikum af en villa, hvor rødstensfacaden underbygger autenciteten og sætter rammerne om hjemmet – velkommen til!

Villaen rejser sig i flere spændende niveauer, hvor hjemmets nederste niveau ligger i den 53 kvadratmeter gode og tørre kælder, der skaber et dejligt indeklima året rundt. Langs gangen præsenteres I for to disponible rum med mulighed for at omvende disse rum til værelser eller teenagerafdeling. Derudover finder I et nyere badeværelse med kvalitetsbevidste materialevalg, separat badeafsnit og vaskefaciliteter.

Benyt den flotte trappe med luft imellem trinene, der bidrager til hjemmets åbne og luftige udtryk, og bevæg jer op til stueetagen, hvor første dør på venstre hånd byder på et luksusbadeværelse med karbad, spotbelysning og separat badeafsnit. Videre ligger et stort værelse med skabsplads, et kæmpemæssige stue med brændeovn og udgang til den store og hyggelige overdækkede terrasse og sidst findes et dejligt og åbent køkkenalrum med massere af lys fra ovenlysvinduerne og moderne detaljer – herfra kan den velanlagte og sydvendte have med tre terrasser nås, som sørger for døgnets bedste soltimer.

Hjemmets resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen, hvor den rummelige repos baner vejen til yderligere tre gode værelser. Det ene værelse har hems, hvorfor førstesalen er fuldt udnyttet og giver jer endnu mere plads end først antaget. Der er ingen tvivl om, at en hems er et hit hos især børn og hjemmets forskellige niveauer samt gode planløsning henvender sig til familier eller det pladskrævende par.

Næsby ligger i den nordlige del af Odense, hvor villaen på Thune Nielsens Vej 47 venter på jer og I kan køre til Odense C på 12 minutter. Nærområdet byder på gode dagligvarebutikker, skole og daginstitution, hvorfor hverdagen blev nem og bekvem. Parallelt med adressen ligger Stavis Å, som byder på ro og naturskønne gåture.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi denne murermestervilla emmer af elegance og kvalitetsbevidste valg, I får et skønt nærområde med butikker samt skole og I kan køre til Odense C på 12 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.