Pederstrupvænget 12, Søhus, 5270 Odense N

SKØN VILLA I TRYGT NABOLAG

SKØN VILLA I TRYGT NABOLAG

For enden af en stille villavej, ligger fredsommelige Pederstrupsvænget 12, som udover at præsentere sig enkelt og smukt, også ligger i det oplagte familieområde. Velkommen!

Villaen åbner dørene for os og flotter sig, med sine 125 m2 fordelt på tre gode værelser med mulighed for skabsplads, et stort køkkenalrum/stue, to veludnyttede badeværelser samt et dejligt bryggers. Når vi bevæger os fra entréen, nærmer vi os stuen, som har et strålende lysindfald pga. de store vinduer samt den smukke glasdør ud til terrassen. Rummet fremstår imødekommende og har sin helt egen stil, som man kan vælge at beholde eller give rummet eget personligt præg. Stuen fører os videre ind til køkkenet, der har fået nye låger står, som står i skøn kontrast til flisegulvet. Køkkenet har god plads til madlavning, hvor kokken har mulighed for at kreere gastronomiske oplevelser for hele familien ved spisebordet. I forlængelse af køkkenet, åbner vi dørene for det velbyggede bryggers, som ligesom køkkenet også har fået samme nye låger, hvilket får villaen til at fremstå harmonisk og sammenhængende. Udenfor byder villaen på en vestvendt overdækket terrasse, hvor I har mulighed for at rykke middagsselskabet ud i sommeraftenen.

Ejendommen er fra 1998, og har en fin kombination af terrasse og græsplæne, som elegant bindes sammen af de små stenstier. Ejendommen byder på en nyrenoveret og isoleret garage, som netop giver jer muligheden for at anvende garagen som I vil - måske et nyt værksted? Indenfor byder ejendommen desuden på gulvvarme, som giver den ekstra luksus, man kan have brug for på kolde vinteraftener.

Pederstrupsvænget er oplagt til familien, som ønsker hus og have forholdsvis tæt på byen. I nærområdet, finder I mange gode legepladser, institutioner, skoler og naturskønne områder, hvor man kan nyde stilheden væk fra bylivets larm. Med mindre end 900 m væk ligger det nærmeste supermarked, hvor der også findes takeawaysteder og barer. Hvis I savner byen, er Odense blot et kvarters køretur væk - hvor I kan få stillet bylivs-tørsten og roligt vende hjem igen. Så hvorfor skal I købe denne hyggelige villa? Fordi I får den perfekte kombination af byliv, natur, samt gode skoler og børnevenlige områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.