Sundby Parkvej 8, 4. TH., 2300 København S

3V MED HAVUDSIGT, 2 ALTANER OG P-PLADSER

God 3-værelses med havudsigt, to altaner og p-pladser.

Fantastisk skøn 3V lejlighed med udsigt til Øresund samt den lille hyggelige havn ved Sundby Sejlforening.
Lejligheden ligger i det attraktive Øresund Park lige ved Amager Strand.
Øresund Strandpark er en attraktiv bebyggelse - opført i 2007 på lukkede sideveje til Amager Strandvej. Ejendommene, der er udstyret med elevator, ligger omgivet af store, grønne arealer til fri afbenyttelse for beboerne.
Da lejlighedens to altaner ligger modsat hinanden giver det mulighed for dagen igennem at vælge mellem sol eller skygge fra de to udkigsposter.

Fra elevatoren går man ud i den flotte opgang med mørk terrazzo og videre ind i lejlighedens entre. Fra entreen træder man ind i den store åbne stue, hvor man mødes af et dejligt lysindfald. De to værelser har en fin størrelse og har begge udsigt over hyggelig haveforening samt havn.
Lejlighedens lyse køkken er placeret i en fremskudt karnap med det resultat, at lejligheden er én af få boliger i byen, hvor man kan være kok med havudsigt.

I lejlighedens tidsløse badeværelse er der tænkt praktisk, med mørke klinker på gulv og hvide på vægge. Der er selvfølgelig gulvvarme, vaskesøjle, separat brus, væghængt toilet og vask med flot stenbordplade.

Hele lejligheden har i 2020 fået lagt flotte nye gulve hvilket giver en fornemmelse af ny bolig.

Parkering er ligeledes prioriteret højt, og det indebærer for eksempel, at der til denne lejlighed hører parkeringskort til såvel egne biler som gæsters køretøjer.
Amager Strand er området hvor det sker og hvor flere vælger at flytte til. Det er heller ikke svært at forestille sig hvorfor folk vælger netop dette område, frem andre centrale boligområder. Amager Strandpark området kan nydes året rundt og det bliver det også. Her er anlagt en skøn promenadestrækning og kilometervis af strand ud til Øresund og ind mod lagunen. Om sommeren bliver området besøgt af folk fra nær og fjernt og man kan let forestille sig, at man er på ferie sydpå. Restauranterne i området har udendørsservering og om aftenen benytter indbyggere området til en hyggelig aftengåtur eller en middag på en af de velbesøgte restauranter. Amager Strand har det meste, Sticknsushi, Lagkagehuset og et væld af caféer og restauranter i området, samt indkøbsmuligheder.
Øresund Metro bringer dig hurtigt til City eller lufthavnen og Sundby Sejl byder på en hyggelig frokost i restauranten, hvis man ønsker en oplevelse ud over det daglige. Den blå planet er i gåafstand og det samme er Amagerbrogades pulserende liv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.