Vilhelm Buhls Gade 16, 2300 København S

SVANEMÆRKET LUKSUS-RÆKKEHUS I 1. PARKET TIL HAVNEVIGEN

I kan nu overtage nøglerne til Vilhelm Buhls Gade 16 - et Svanemærket luksus-rækkehus, der tilmed ligger i første række til Havnevigen. Denne enestående ejendom er et sandt arkitektonisk mesterværk med sin unikke udformning, det suveræne materialevalg og beliggenheden med udsigt over vandet. Vil I vide mere?

Dette unikke rækkehus fra 2016 lever op til alle moderne forestillinger og drømme, man end måtte have om sit nye hjem; tilmed i første række til badestranden Havnevigen i den nye del af Islands Brygge. Rækkehuset placerer sig på Vilhelm Buhls Gade, hvor det ligger helt sublimt - I bor på "solsiden" og kan således nyde solen dagen lang på et af jeres skønne udeområder, som byder sig til i form af to terrasser og en tagterrasse med fantastisk udsigt. Som prikken over i'et af de mange medfølgende kvaliteter ved dette hus kan I også se frem til jeres egen private parkeringsplads samt mulighed for tilkøb af en ekstra p-plads.

Hoveddøren åbner op til en stilren, gennemført og utrolig lysfyldt bolig, og her fordeler de 165 kvadratmeter sig over en god og gennemtænkt planløsning, der egner sig til børnefamilien og par der har brug for plads. Stueetagen viser sig med to entréer, hvoraf den ene er perfekt udnyttet med opbevaringsmuligheder, et værelse med skabsplads samt et badeværelse med brus. 1. salen er på hyggeligste vis inddelt i to niveauer, og de huser en hyggelig, sydvendt stue samt en strømlinet køkkenalrum med videre udgang til charmerende terrassehave, der er perfekt til hyggelige grillaftener. 2. salen råder over yderligere tre værelser og et badeværelse, og det hele afrundes med husets fortryllende tagterrasse, hvor I har glæde af solen fra morgen til aften, og hvor I er sikret en fin udsigt til området ikoniske arkitektur. Denne her bolig skal kort sagt opleves med egne øjne.

Her kommer I til at bo i første række til den anlagte badestrand, som er helt fantastisk med en lang, hvid sandstrækning og skønt badevand i børnevenligt niveau. Det eksklusive rækkehuskvarter har desuden en Rema 1000 lige om hjørnet samt en Irma og Netto få minutter væk. Dertil ligger Nokken, et skønt udvalg af caféer samt ro- og kajakklubber også lige i nabolaget. Foruden at bo tæt på vandet har I også masser af natur; I skal nærmest bare lige over på den anden side af vejen, før Amager Fælled åbner sig med skønne stisystemer, dyreliv og frodige passager. Endelig bor I i gå- og cykelafstand fra den gamle del af Bryggen samt tæt på Indre By.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I overtager nøglerne til et unikt udformet rækkehus, der emmer af kvalitet, funktionalitet og æstetik. Endda på en af Københavns mest eksklusive adresser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.