Geislersgade 15, 3. TH., 2300 København S

UNIK BYBOLIG MED IMPONERENDE DETALJERIGDOM

Amagerbro Kvarteret lægger navn til nogle af Amagers mest populære adresser – og med god grund. Kvarteret folder sig ud med kaffebarer, spisesteder og unikke forretninger, og kvarteret ligger sig samtidig midt imellem Indre By, Islands Brygge og Amager Strand.

Netop her ligger Geislersgade, og på denne hyggelige gade venter jer en toværelses lejlighed, der med sine 69 delevenlige kvadratmeter både matcher singlen, kæresteparret og venneparret. Lejligheden har en helt særlig charme over sig med sine mørke trægulve, smukke stuklofter og det naturlige lysindfald, som strømmer ind gennem de store vinduespartier – alt dette er naturligvis tilsat moderne og stilrent interiør, hvilket resulterer i en bolig, hvor det hele spiller.

Lejligheden ligger på 3. sal, og den høje placering sikrer en hverdag på afstand af gadebilledet; dertil kommer selvfølgelig et skønt lysindfald og en fin udsigt over gaden. Hoveddøren åbner op til en åben entré, og i forlængelse venter det charmerende køkken, som uden tvivl vil tale til dig, der holder af at kokkerere. Det er opført i charmerende elementer, der giver boligen kant og karakter, og samtidig prydes det af gode, lækre hårde hvidevarer. Stuen og soveværelset har begge en utrolig god størrelse og er derfor også møblerbare – uanset om de på klassisk vis skal fungere som stue og soveværelse, eller om de skal benyttes som to separate baser. Stuen har tilmed en stor, overdækket og sydvestvendt altan, ligesom køkkenet har udgang til en mindre altan med kig over gården. Du har mulighed for at tilgå den store altan, fra både soveværelset og stuen. Planløsningen afrundet med et moderne og rummeligt badeværelse, der bl.a. har separat bruseniche.

Din nye bolig ligger i en klassisk og gedigen ejendom fra 1938, og som beboer får du glæde af gadens gode parkeringsmuligheder, ligesom der venter dig et hyggeligt gårdmiljø. Men beliggenheden er uden tvivl prikken over i’et. Geislersgade placerer sig nemlig perfekt som en rolig sidegade til Holmbladsgade, og her får byelskeren den perfekte beliggenhed. Få skridt fra hoveddøren ligger Amager Centrets spændende udvalg af butikker og indkøbsmuligheder, og med Amagerbro St. er du nemt og hurtigt forbundet med metroen og diverse buslinjer. Det tager samtidig kun 5 minutter at cykle til Amager Strand, 6 minutter til KUA og 12 minutter til Rådhuspladsen – hvad mere kan man drømme om?

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du overtager en unik lejlighed, hvor bolig og beliggenhed går kompromisløst op i en højere enhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.