Robert Jacobsens Vej 66, 6. 4., 2300 København S

SKØN TOVÆRELSES LEJLIGHED I 8TALLET

Søger I en indflytningsklar lejlighed midt i noget af Danmarks mest moderne arkitektur ovenikøbet tæt på natur? Så udbyder vi lige nu en lækker lejlighed i det arkitekttegnede 8TALLET, hvor I kommer til at bo i første parket til Kalvebod Fælled.

Selve lejligheden byder på en moderne planløsning med åbent køkken-alrum og stue i et. Her er det et køkken i tidløst design og hvide, rene linjer, der sætter dagsordenen. Resten af rummet indrettes nemt med et afslappende sofaarrangement og spisebord. Fra stuen får I adgang til hjemmets vestvendte altan, hvor I kan indrette et hyggeligt uderum med siddepladser, blomsterkrukker og spisebord, og grundet jeres beliggenhed på sjette sal kommer I til at få et dejligt lysindfald fra eftermiddag- og aftensolen med udsigt til det ene af 8TALLETs gårdrum. Hjemmets soveværelse får også ind- og udgang til altanen, og herinde får I god plads til at indrette både med skab, sengebord, måske et lille hjemmekontor og seng. På badeværelset er der plads til store armbevægelser med separat bruseniche.

8TALLET er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group og er kåret til verdens bedste boligbyggeri. Ejendommen er bygget til at indbyde overskud, fællesskab og aktivitet, hvor hele huset bindes sammen af ca. en kilometer lang gangsti, som snor sig langs facaderne til toppen af huset og skaber en charmerende måde at bevæge sig rundt i ejendommen på, hvor I også kan nyde en fantastisk udsigt til bl.a. Kalvebod Fælled, som I nemt kan besøge, når dagligdagen kalder på spontane gåture.

Ørestad rummer alle hverdagens fornødenheder og fristelser, når hverdagen skal have lidt ekstra. Her finder I både indkøb, restauranter, pasningstilbud, skole og gymnasium. Og de fristelser nærmiljøet ikke kan stille, kan Field's under alle omstændigheder hjælpe med. Derudover har I Vestamager St. i baghaven, hvor metroen hurtigt vil kunne fragte jer ind til byen.

Hvorfor skal I købe denne lejlighed? I får en fantastisk beliggenhed i første parket til Amager Kalvebod Fælled, mens alle hverdagens fornødenheder er næsten at finde på matriklen, og jeres lejlighed er udformet i nyt og moderne design - lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.