Artillerivej 120, 4. tv., 2300 København S

MODERNE OG LUKSURIØS LEJLIGHED I HØJ KVALITET

Velkommen til denne fremragende lejlighed i en murstensejendom fra 2008, der byder på kvalitet over gennemsnittet. Boligstørrelsen ligger på hele 116 kvadratmeter, der fordeler sig på to værelser, stue, badeværelse og entré. Dog var det oprindeligt en fireværelseslejlighed.

Allerede når I træder ind i entréen, vil I fornemme lejlighedens dejlige og venlige udtryk. Her er der god skabsplads, og mange andre detaljer er værd at lægge mærke til - blandt andet er der gulvvarme i boligen!

Desuden er køkkenet fremsat i forbindelse med stuen. Det er et enormt køkken-alrum med fantastisk panoramaudsigt til natur og område med træer på den anden side. Køkkenet er fra Poggenpohl og er yderst velholdt og pænt.

I får to dejlige værelser i god størrelse i lejligheden. Her er der skønne vinduespartier, se for eksempel størrelsen på dem og det tilhørende lysindfald på det sydvestbeliggende værelse. Herfra er der ydermere udgang til den ene altan, hvilket må siges at være fornemt. Og der er faktisk en sydvestvendt altan mere! Det er en stor og overdækket altan, så I kan sidde ude i al slags vejr.

Badeværelset er, ligesom den resterende del af boligen, stilrent og hyggeligt med blandt andet et skønt brusehjørne, skabsplads og vaskemaskine.

Og så er der den store fordel, at I får mulighed for tilkøb af p-plads i ejendommens p-kælder. Ofte skal man lede længe efter parkering i København, men med denne mulighed er I altid sikret en plads!

Beliggenheden er også ekstravagant med blandt andet en kort gåtur til vandet, blot fem-syv minutter. Også Byggebroen er tæt på med en afstand på kun 600 meter, eller I kan følge den over til Fisketorvet med en cykeltur på blot 3 minutter fra lejligheden! På samme tid er hverdagsindkøbene sikret med Netto og Irma, der kan tilgås inden for 5-7 minutter på fødderne!

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi lejligheden er stor og rummelig, den er yderst velholdt, og beliggenheden er uovertruffen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.