Tom Kristensens Vej 28, 7. th., 2300 København S

Fantastisk udsigtslejlighed med delevenligt potentiale - nabo til Amager Fælled

Nu kan du erhverve dig én af Amagers mest velplacerede lejligheder, som samtidig byder på et væld af unikke kvaliteter; både på bolig- og beliggenhedsfronten! Den smukkeste udsigt, ingen overboer, en sund ejerforening med elevator og mulighed for tilkøb af parkeringsplads samt det skønneste nabolag helt tæt på naturen og metroen - ja, alt dette er blot et udpluk af de mange højdepunkter, du har i vente på adressen Tom Kristensens Vej 28, 7. th!

Med nøglerne til denne herlighed kan du glæde dig til at ankomme til den moderne, arkitektoniske ejendom fra 2006 og stige direkte ind i elevatoren, som nemt og bekvemt fører dig op til hoveddøren på 7. sal - allerøverst i bygningen! Dermed er det let at transportere flyttekasser, dagligvare, klapvognen eller rollatoren med op og ned helt uden besvær. Samtidig medfører denne skønne beliggenhed, at du kommer til at bo helt fredfyldt uden overboer samt med ejendommens smukkeste udsigt, der strækker sig langt ud i horisonten til begge sider og bl.a. giver kig til nogle af Indre Bys ikoniske tårne og spir samt til Amager Fælleds frodige naturlandskab!

Den stilfulde, enkle og moderne indretning, der fordeler sig over 80 kvadratmeter, henvender sig ideelt til de fleste segmenter. Både unge og ældre, parret/den enlige med barn og sågar dig, der har et ønske om at bo delevenligt i nogle år - evt. mens du passer studierne på Københavns Universitet eller ITU, som begge ligger få skridt fra ejendommen. Lejligheden er nemlig delevenlig med to gode, lyse værelser samt ét stort og åbent leverum, hvor køkken-alrum og stuemiljø forenes i skønne rammer. Dertil kommer en rummelig, aflang entré med opbevaringsmuligheder samt et flot, minimalistisk badeværelse med separat brusemiljø, spots og integreret vaskemaskine og tørretumbler under håndvaskmøblet. Store vinduespartier, som skaber et dejligt lysindfald og samtidig byder udsigten velkommen, går hånd i hånd med de stilsikre materialevalg og præger lejlighedens helhedsbillede - en virkelig lækker bolig, der fuldendes i kraft af to skønne altaner; den ene mod sydvest!

Tom Kristensens Vej er en del af et spændende kvarter lige på kanten til Islands Brygge, hvor de arkitekttegnede ejendomme er omgivet af store, åbne vidder, grønne plæner og kanalen, som snor sig og risler forbi. Der er kun ganske få skridt til KUA og ITU samt 450 meter til metrostationen ved Islands Brygge, som let forbinder dig til Indre By eller Vestamager. Der er flere gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet, bl.a. Netto og Rema 1000 samt (lige om lidt) en ny, stor Føtex. Endvidere bliver du så godt som nabo til Amager Fælleds skønne natur og den smukke naturrute Amarminoen, der tager sin begyndelse tæt på dit nye hjem. Hvad venter du på?


Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den er lækker og indflytningsklar, byder på den smukkeste udsigt og ligger helt fantastisk tæt på byliv, offentlig transport og natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.