Birketinget 12, 3. 4., 2300 København S

Fantastisk velindrettet lejlighed i attraktiv, moderniseret ejendom

Fantastisk velindrettet lejlighed i attraktiv, moderniseret ejendom

I dag har vi fornøjelsen af at invitere dig med til Birketinget på Amager; en skøn og alsidig beliggenhed, hvor du både er tæt på hele livet omkring Amagerbrogade, men også bor i nem cykelafstand til Islands Brygge, Christianshavn og city, ligesom DR-Byen Metro og Fælleden befinder sig i kort gåafstand fra ejendommen.

Ja, beliggenheden er helt fantastisk, og det samme er dit nye hjem, som ligger lyst og venligt på 3. sal i den flotte ejendom på Birketinget 12. Det er nemt at nå toppen, da der er elevator i bygningen, og derved er denne bolig relevant for både unge og ældre, som har brug for at komme nemt frem til hoveddøren.

Der er tale om en særdeles stor og virkelig flot toværelses lejlighed på hele 65 kvadratmeter, hvor der evt. er mulighed for at etablere et ekstra værelse efter behov. Lejligheden er yderst velindrettet med god plads i alle rum, hvilket gør det nemt at indrette dit nye hjem uden at skulle gå på kompromis. Entréen tager imod dig med lækker integreret garderobeplads, som sikrer fine opbevaringsmuligheder, og dernæst er der på venstre hånd adgang til det flotte badeværelse med separat brusemiljø og dejlig gulvvarme.

På højre hånd fortsætter du ind i den store opholdsstue, der sammen med spisekøkkenet og det gode soveværelse ligger badet i lys fra de store vinduespartier mod vest. Stuen rummer al den plads, du skal bruge for at etablere en hyggelig sofakrog og en kreativ zone med skrivebord, mens køkkenet har plads til et dejligt spisemiljø med plads til både familieliv og gæster. Køkkenet er opført i enkle, hvide elementer og indeholder opvaskemaskine m.m., og endelig er der adgang til soveværelset, som præsenterer sig med et stort klædeskab.

Rammen om dit nye hjem er den fine ejendom fra 1973, der fremstår med en nyligt opsat splinterny facade, elevator i opgangen, en stor cykelkælder med cykelværksted samt en privat parkeringsplads, der bl.a. er udstyret med ladestander til el-biler! Der er ligeledes fibernet i ejendommen, og generelt kan du bare glæde dig til at blive en del af en sund ejerforening og en rigtig attraktiv bygning. Tilmed tæt på byen, naturen, metroen og meget, meget mere.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den er super godt indrettet, indflytningsklar, ligger i en ejendom med mange faciliteter og tæt på alt, hvad du behøver i hverdagen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.