Birketinget 16, st. 3., 2300 København S

SKØN OG LUFTIG 2V ER I NYRENOVERET EJENDOM

Lige nu kan du opleve denne åbne, luftige og moderne 2V’er i rolige omgivelser på Amager. Lejligheden er et ideelt køb til den enlige i alle livets faser eller parret, der drømmer om at flytte sammen i en hyggelig fælles bolig. NB: Bemærk den lave månedlige ejerudgift, da facade-lånet er betalt ud.

Lejlighedens 65 m2 fordeler sig på et stort køkken i åben forbindelse til stuen, et soveværelse og et pænt badeværelse med separat bruseniche. Boligens indretningsstil prydes af lyse trægulve, højt til loftet og flotte vægge, der veksler i farve og dermed skaber en unik, hjemlig og indbydende atmosfære. Det rummelige, nyere køkken er opført med et stilrent design, hvor flotte skabselementer i højglans, integrerede hårde hvidevarer og masser af bord- samt skabsplads danner de perfekte rammer om madlavningen til både hverdag og fest. Den åbne forbindelse til stuen gør det nemt og enkelt for dig at indrette med både spise- og sofaafdeling, så du har mulighed for at invitere familie og venner på besøg når som helst. Stuens vestvendte væg består hovedsageligt af vinduer, så du også kan se frem til et pragtfuldt lysindfald samt en lækker luftgennemstrømning i rummet. Lejlighedens indretningsvenlige soveværelse byder ligeledes på masser af lys.

Den nyrenoverede ejendom fra 1973 kan prale med nye 3-lags lavenergiruder, cykelkælder med cykelværksted, lave ejerudgifter da fælleslånet til det store facadeprojekt er udbetalt. Hvis du er bilejer, kan du glæde dig over en stor privat parkeringsplads med mulighed for opladning til elbiler. Og lige udenfor venter en vidunderlig grøn have til fri afbenyttelse for ejendommens beboere.

Lejligheden er beliggende i trygge omgivelser, tæt på alt, hvad du skal bruge i din hverdag. Du finder både indkøbsmuligheder samt Amager Centret i en kilometers radius – og skal du ind mod byen, kan du hurtigt komme til og fra hele København ved at hoppe på metroen, der er blot 700 meter fra din nye adresse.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du kan få lov til at flytte ind i en skøn og åben 2V’er, beliggende i rolige, men centrale omgivelser, tæt på alt det, som du skal bruge i din hverdag. Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.