Bergthorasgade 15, 6. 1., 2300 København S

PERFEKT TIL FØRSTEGANGSKØBEREN - AFSINDIGT LYS LEJLIGHED MED ALTANPROJEKT PÅ TOPPEN AF ISLANDS BRYGGE

Velkommen til Bergthorasgade - en misundelsesværdig adresse! Helt på toppen, i sjette sals højde, er det os en udsøgt fornøjelse at kunne udbyde ejendommens bedste lejlighed, der både rummer et spektakulært lysindfald, en førstegangsvenlig indretning og en ugeneret placering med langt til naboerne - og så er der udsigt til et kommende altanprojekt!

Entréen er første stop på denne virtuelle rundtur, hvor et stort skab med skydelåger tager imod både overtøj og cykelhjelme, før turen fortsætter direkte ind i hjerterummet. Her folder de fleste af de 62 kvadratmeter sig ud. En åben forbindelse mellem stue og køkken skaber en god sammenhæng, mens de store vinduespartier mod vest fanger et smukt udsyn over byens tage og hele vejen mod centrum. Så kan nytårsaften bare komme an!

Det er også værd at beundre den tidløse indretningsstil, som bl.a. kommer til udtryk i det lyse køkken med bordplade i træ og alt i hårde hvidevarer. Samtidig fremstår lejligheden utroligt spændende med sin atypiske indretning, hvor selve stuemiljøet snildt kan indrettes med både spisebord og sofahjørne, alt imens der også skabes naturlige hyggekroge, som kommer i spil med den kreative indretning.

Stue opdeles fra det tilstødende værelse af skydedøre, og også her er volumen ganske bemærkelsesværdig og yderst indretningsvenlig til både dobbeltsengen og garderobeskabet. Sidste rum er det flotte badeværelse med vaskemaskine, separat brus og væghængt toilet, som fremstår nydeligt og helt uden dikkedarer.

Til lejligheden hører også det privilegium at have elevator i ejendommen og gode parkeringsforhold i de omkringliggende gader samt det underjordiske p-anlæg, som ligger for foden af ejendommen.

Bergthorasgade ligger midt i Islands Brygges gamle arbejderkvarter, som blomstrer af et lokalt sammenhold og med spirende, lokale forretningskoncepter. Her er virkelig dejligt at bo, og det er især en fin finurlighed, man både kan høre Rådhusklokkerne ringe og bo i hjertet af hvad der mest af alt føles som et landsbysamfund. Bryggen er kendt for sin smukke havnefront, der særligt i sommermånederne er velbesøgt af glade københavnere, mens selve vandet åbner en dør på klem mod en mulig fremtid som vinterbader. Og selv hvis bydelens brede vifte af indkøbsmuligheder, forretninger og offentlige transport ikke slår til, så ligger Indre By lige på den anden side af vandet i gåafstand fra adressen, så man ikke kommer til at mangle noget.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du som studerende, førstegangskøber eller med din bedre halvdel under armen ikke får en lysere bolig, som ovenikøbet er indflytningsklar og ligger på den helt rigtige adresse. Og fik vi sagt, at der er et altanprojekt lige på trapperne?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.