Obovej 12, 4600 Køge

Eftertragtet kvarter i Køge by

*Indflytningsklar villa på 170 kvm. i eet plan.

*Opført i 2012 af byggefirmaet "Ide-huse". Web-site: www.ide-huse.dk

*Børnevenligt kvarter i "Ravnsborg området" tæt ved Søndre skole.

*En god indretningsplan til børnefamilien med bl.a. 4 værelser.

*Fantastisk tilstandsrapport. Flot Energimærke A2010.

*Stort solcelleanlæg og lavt varmeforbrug.

*Stor carport og udhus, ialt 49 kvm.

*En villa der skal ses.


Denne fantastiske ejendom kan efterleve jeres krav og opfylde alle jeres drømme. I overtager nemlig nøglerne til en etplansvilla fra 2012, som både kan skrive veldisponeret, moderne og indflytningsklar på sit CV.

I bliver budt velkommen af den klassiske villa, som fordeler sig med 170 kvadratmeter. Huset har et flot og tidløst look, kræver minimal vedligeholdelse og sikrer et lavt forbrug, da der eksempelvis er et stort solcelleanlæg på taget – og dette er blot få af ejendommens mange kvaliteter. Huset er naturligvis også omkranset af en dejlig, solrig have, hvor I kan tilbringe de mange solskinsdage med leg og aktiviteter såvel som afslapning på de veletablerede terrasseområder.

Boligens samlingspunkt er uden tvivl det store leverum, som kombinerer køkken, spisestue og stue; selvfølgelig med et fantastisk lysindfald takket være de mange vinduer. Flot Svane-køkken, der er udstyret med alt i hårde hvidevarer og giver dermed ideelle rammer om madlavningen, og resten af rummet kan indrettes lige præcis, som I drømmer om. Hjemmet fordeler sig med separat forældre- og børneafdeling; forældreafdelingen består af et stort soveværelse med eget badeværelse med Svane-elementer, mens børneafdelingen byder på tre gode værelser og endnu et badeværelse. Planløsningen fuldendes med et stort og praktisk bryggers, hvilket må siges at være et plus for alle familier, og samtidig er der både en dobbelt carport og redskabsrum med loftsrum på grunden.

Villaen ligger i et hyggeligt, nyere etableret område, som ligger tæt på alle Køges faciliteter. I kan cykle til Køge C, Torvet og vandet på ganske kort tid, og samtidig byder nærområdet både på skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og handlemuligheder.

Book en fremvisning allerede nu – denne villa skal opleves med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.